ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ // γουρουνίτσα

Η εικονογράφηση της γουρουνίτσας για την ανάγκη κατηγοριοποίησης των προϊόντων

Η ανάγκη του καταστήματος ήταν η εικονογράφηση της γουρουνίτσας για την χρήση της γενικής κατηγοριοποίησης και οπτικής ομαδοποίησης των προϊόντων του. Ο σχεδιασμός βασίστηκε σε υπάρχουσα πλαστική φιγούρα που διέθετε ο πελάτης και προσαρμόστηκε σχεδιαστικά στις βασικές κατηγορίες, οι οποίες ήταν:
αισθησιακά εσώρουχα, καθημερινά εσώρουχα (σετ), εφηβικά εσώρουχα (ανεξάρτητα κομμάτια) και παιδικά εσώρουχα (ανεξάρτητα κομμάτια). Η βασική φόρμα της γουρουνίτσας είναι ίδια σε κάθε κατηγορία, αλλά υπάρχουν χαρακτηριστικά στοιχεία που τις ξεχωρίζουν ανά είδος. Στην κατηγορία αισθησιακά εσώρουχα έχει δοθεί ένα “πονηρό” ύφος με την προσθήκη των τολμηρών εσώρουχων και την ταύτιση της γουρουνίτσας με διαβολάκι, στην κατηγορία καθημερινά εσώρουχα (σετ) έχει δοθεί ένα πιο καθημερινό στυλ εσωρούχων φορεμένα επάνω σε μια γλυκιά γουρουνίτσα.

Στην κατηγορία εφηβικά εσώρουχα (ανεξάρτητα κομμάτια) έχει ”απλοποιηθεί” το σώμα της γουρουνίτσας για να έρθει πιο κοντά σε αυτές τις ηλικίες και σαν απεικόνιση εσωρούχου υπάρχει μόνο το κάτω τμήμα ώστε να επεξηγεί την επιλογή μεμονωμένων εσωρούχων και όχι απαραίτητα σε σετ. Στην κατηγορία παιδικά εσώρουχα (ανεξάρτητα κομμάτια) το ύφος της βασικής φόρμας της γουρουνίτσας επανασχεδιάστηκε ώστε να θυμίζει περισσότερο cartoon για να είναι πιο φιλικό στα παιδιά ενώ η απεικόνιση των εσωρούχων βασίστηκε στην προηγούμενη κατηγορία.

// H αισθησιακή γουρουνίτσα

// H κατηγορία των αισθησιακών εσωρούχων

// H κατηγορία των καθημερινών εσωρούχων (σετ)

// H κατηγορία των εφηβικών εσωρούχων (ανεξάρτητα κομμάτια)

// H κατηγορία των παιδικών εσωρούχων (ανεξάρτητα κομμάτια)

Follow on

Top Button